Cursuri de formare pentru manageri și antreprenori performați, prin Performează.ro

Blog-Image-001

BUCUREȘTI, noiembrie 2018. Dinamica economică actuală face ca antreprenoriatul și managementul să necesite o continuă adaptare la nou. Pentru a supraviețui, dar mai ales pentru a performa în acest domeniu, know-how-ul echipei de conducere a devenit un avantaj esențial pentru orice organizație. În acest context, Performează.ro propune programe de formare în management astfel încât avantajul pe piață să fie unul evident și durabil.

Performează.ro oferă, prin intermediul specialiștilor Soft Tehnica, programe de formare profesională continuă în management și resurse umane, dedicate antreprenorilor și managerilor și acreditate de ANC. Principalul scop al proiectului este de a ajuta angajații IMM-urilor să dobândească cunoștințele necesare pentru a face față provocărilor din contextul de business actual, atât la nivel național, cât mai ales în contextul european.

Programul de pregătire se desfășoară în trei etape, astfel încât la finalul acestora, managerii absolvenți să beneficieze de o formare complexă și completă, de un know-how aplicat problemelor specifice din business-ul pe care îl conduc.

Etapa I – cursuri de formare

Competențe antreprenoriale – un curs complet despre profilul antreprenorului de succes, competențele lui, strategii de marketing și plan financiar, dar și managementul resurselor umane și relaționarea interpersonală.

Manager de produs – cursul conține informații complete, de la planificarea dezvoltării acestuia, dezvoltarea sa efectivă, strategia de marketing, vânzarea sa, dar și interacțiunea cu clienții și asigurarea feed-backului post-vânzare.

Manager Resurse Umane – un curs esențial și în același timp practic pentru orice manager de resurse umane, care conține informații complexe de la designul organizației prin prisma structurii de personal, recrutarea și evaluarea angajaților, managementul acestora, precum și modalități de a stimula echipa să performeze.

Etapa II – Instruire specializată

Această etapă se adresează managerilor și antreprenorilor care au trecut de prima etapă și presupune sesiuni de tip coaching, care îi pregătesc pe aceștia pentru provocările de zi cu zi, ce depășesc zona teoriilor de business, cursuri de tip Mini MBA și PMP (Project Management Professional).

Etape III – Worksopuri tematice

În funcție de direcțiile de management dorite, participanții la etapele anterioare pot dezvolta mai departe abilități practice participând la workshopurile dedicate.

Mai multe detalii despre aceste cursuri se pot afla la conferințele speciale de informare, care vor avea loc în țară astfel:

  • 15 noiembrie, Hotel Ibis – Constanța 17:30 – 20:30
  • 20 noiembrie, Hotel Belfort – Brașov 17:30 – 20:30

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi pe pagina proiectului www.performeaza.ro.

Despre organizator Soft-Tehnica

Misiunea Soft Tehnica o constituie investirea experienței și competențelor extensive în a aduce impact pozitiv în comunitate, oameni, business-uri.

Însuflețim idei, nevoi și afaceri îmbinând tehnologia cu experiența oamenilor și oportunitățile.

În prezent, portofoliul companiei include soluții pentru HoReCa&Retail, dezvoltate sub brandul Freya, software pentru managementul afacerilor.

 

Contact presă : Cristina Norocel , cristina@obiz.ro, 0741.30.10.82