TIMP – BANI – IDEI împreună cu Adrian Dragomir, CEO Termene.ro

  1. Cum au fost începuturile dumneavoastră în business?

Pot spune că fac business de la 14 ani, când cumpăram semințe cu 350 de lei punga și le vindeam în liceu 2 pungi la 1500.  Apoi, la 18 ani am început cu calculatoarele perioada în care cumpăram componente din Regie, le asamblam și vindeam calculatoare complete. Fără acte, fără taxe, fără salariați.

  1. Ce v-a determinat să deveniți antreprenor?

Primul motiv a fost frica de muncă. Apoi setea de bani. Toate astea au durat până la vârsta de 31 de ani, când am realizat că nu voi ajunge niciodată unde îmi doresc dacă rămân motivat doar de frică și bani. Este importantă  valoarea pe care o aduci prin business-ul tău iar dacă ești atent la client și dezvolți servicii și produse pentru el, nu pentru tine, încasările vin natural.

  1. Ce provocări aţi avut de când aţi deschis businessul?

Cea mai mare provocare sunt eu cu fricile, visele și ambițiile mele.

  1. Consideraţi cursurile, workshopurile de management şi antreprenoriat benefice pentru dumneavoastră?

Da, particip lunar la cel puţin un curs.

  1. Consideraţi că un mini-MBA este un avantaj ?

Cu siguranță.

  1. Ce sfat aţi avea pentru viitorii antreprenori?

Să se cunoască foarte bine pe ei, să se accepte așa cum sunt. Să aibă foarte clar definite principiile și valorile personale pentru că în funcție de ele iși vor construi compania. Să își permită să greșească cât mai mult, mai ales la început pentru că este natural să facem asta iar lucrurile cele mai frumoase apar în urma lecțiilor pe care le învățăm singuri.

  1. Ce planuri aveţi pentru businessul dumneavoastră în următorii ani?

Exit în 2-3 ani.